Räikkönen ootab Ferrarilt võrdset kohtlemist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (paremal) ja Kimi Räikkönen.
Sebastian Vettel (paremal) ja Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel kihutab F1 karussell Monacos ning Ferrari sõitja Kimi Räikkönen teatas, et kuigi tema tiimikaaslane Sebastian Vettel on hetkel paremal positsioonil, kohtleb meeskond neid võrdselt.

Tänavusest hooajast on sõidetud viis etappi ja sõitjate üldarvestust juhib Mercedese rooli keerav Lewis Hamilton, kellel on koos 111 punkti. Ferrari sõitja Vettel on 80 silmaga kolmas ja Räikkönen omakorda 52 punktiga neljas.

«See on ainuke viis, kuidas peaks asju ajama ja mis oleks tiimile hea,» teatas Räikkönen, et Ferrari huvides peaks olema sõitjate võrdne kohtlemine, sest sellisel juhul saavad mõlemad mehed tuua häid punkte ka konstruktorite karika jaoks, kus Ferrari on hetkel teisel kohal. «Ferrari annab meile mõlemale samad võimalused ja kohtleb ausalt, seega on kõik meie enda teha,» lisas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles