Hundi klubikaaslane: kas nüüd või mitte kunagi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Hill (32)
Jeremy Hill (32) Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalluri Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals on viimasel neljal hooajal langenud NFLis konkurentsist play-off’i esimeses ringis. Meeskonna running back Jeremy Hill ütles intervjuus ESPNile, et kui järgmisel hooajal ei suudeta paremat tulemust saavutada, siis ei suudeta seda mitte kunagi.

Marvin Lewis
Marvin Lewis Foto: Joe Robbins/AFP

«Kas nüüd või mitte kunagi,» arutles Hill. «Neli aastat järjest oleme põrunud. Kui see peaks juhtuma ka tänavu, siis ei suuda me mitte kunagi kaugemale jõuda. See on meie igapäevane mõtteviis. Midagi peab muutuma.»

Ta jätkas: «Iga aasta play-off’i jõuda on küll tore, kuid tahame kerkida järgmisele tasemele.» Hilli sõnul on meeskonnas tunda väga tugevat tahtejõudu ning ta usub, et see aitab neil sellel hooajal läbimurdeni jõuda.

Cincinnati meeskonna peatreener Marvin Lewis läheb samas ametis vastu juba 13ndale hooajale, kuid seni on ta kaotanud kõik kuus play-off’i mängu. Hill kinnitas, et kõik – nii mängijad, omanikud, treenerid kui ka fännid – tunnevad, et sellel hooajal ollakse suutelised midagi erilist korda saatma.

Margus Hunt
Margus Hunt Foto: AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles