Tänavu vaid kaks võitu teeninud Narva Trans vallandas peatreeneri

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Trans (sinises) kohtumises Levadia vastu
Narva Trans (sinises) kohtumises Levadia vastu Foto: Erik Prozes

Narva Transi jalgpallimeeskonna peatreeneer Aleksei Jagudin jagab paljude oma ametivendade saatust – kui oodatud võite ei tule, peab koha vabaks tegema järgmisele, kirjutab ajaleht Põhjarannik.

«Kui tulemust ei ole, siis vastutab selle eest esimesena peatreener. Otsustasin, et endistviisi enam edasi minna ei saa, peame tegema mingeid muudatusi,» põhjendas Narva Transi president Nikolai Burdakov eile Aleksei Jagudini eemaldamist meeskonna peatreeneri kohalt.

See keegi teine on  eile 45aastaseks saanud Nikolai Toštšev, kes mängis poolkaitsjana nii Transis kui mitmetes teistes Ida-Viru klubides. Ta tegutseb praegu Narva ja Sillamäe noortevõistkondade treenerina.

Narva Trans hoiab 11 vooru järel Eesti meistriliigas seitsmendat kohta. Võita on suudetud vaid kaks mängu ning viigistatud on neli. Hetkel on Transil koos kümme punkti ning kuuendal kohal asuvale Viljandile kaotatakse nelja silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles