Mourinho kavatseb Ibrahimovici Londonisse meelitada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic ja Jose Mourinho (paremal) kohtusid tänavu Meistrite liiga kaheksandikfinaalis
Zlatan Ibrahimovic ja Jose Mourinho (paremal) kohtusid tänavu Meistrite liiga kaheksandikfinaalis Foto: SCANPIX

Itaalia väljaanne Tutto Mercato Web kirjutab, et Pariisi Saint-Germaini ridades mängiv Rootsi jalgpallur Zlatan Ibrahimovic võib suvel liituda Londoni Chelsea meeskonnaga.

Kuigi Ibrahimovic pole oma karjääri jooksul veel Inglismaal mänginud, siis on tal kogemusi Chelsea peatreeneri Jose Mourinhoga, kellega koos võideti karikaid Milano Interi ridades. Ibrahimovici leping PSGga lõppeb järgmisel suvel ning kui rootslane ei soovi lepingut pikendada, siis oleks Prantsusmaa meeskonnal mõistlik ründaja rahaks teha. Seda enam, et Edinson Cavani on avaldanud soovi suuremat rolli mängida.

Kui antud kuulujuttudel peaks reaalne tagapõhi olema, siis oleks ilmselt tegemist selle suve ühe suurema ja intrigeerivama tehinguga. Ibrahimovic ja Mourinho on korduvalt teineteisele austusavaldusi teinud ning meeste läbisaamine on endiselt väga hea.

Ibrahimovic on senise karjääri jooksul võitnud kaks Hollandi, kuus Itaalia, kolm Prantsusmaa ja ühe Hispaania meistritiitli. Kokku on ta riigi meistriks viinud kuus erinevat meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles