«Sajandi poksimatš» jätkub heitlusega kohtusaalis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao (vasakul) ja Floyd Mayweather jr.
Manny Pacquiao (vasakul) ja Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

«Sajandi poksimatšiks» tituleeritud ameeriklase Floyd Mayweather jr ja filipiinlase Manny Pacquiao vahelisest tiitliheitlusest on praeguseks möödunud juba üle kahe nädala, kuid kired matši ümber ei taha vaibuda. Nüüd on oma pahameelt väljendamas fännid, kes soovivad tagasi saada oma raha, mida nad maksid tasulise ülekande vaatamise eest.

Fännid on pahased, kuna Pacquiao tuli oma õlavigastusega avalikkuse ette alles pärast matši ja seega on paljud raha maksnud inimesed pahased ja on nimetanud kogu matši pettuseks, kirjutab AP.

Nüüd kavatsevadki paljud võtta ette kohtutee, et nõuda makstud raha tagasi. Tasulise ülekande vaatamine maksis USA 90 või 100 dollarit (HD kvaliteedis pilt) ning suurem osa käis välja just 100 dollarit. Kokku tellis endale tasulise telepildi 4,4 miljonit inimest.

Praeguseks ei ole Mayweatheri ja Pacquiao esindajad ning ka kohtumisest ülekannet teinud tasulised telekanalid HBO ja Showtime enda seisukohta süüdistuste osas avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles