Fury tiitlimatšist: löön Klitško lihtsalt pilbasteks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Tänavuse aasta teises pooles kohtuvad raskekaalu tiitlimatšis tõenäoliselt ala valitseja Vladimir Klitško ja tõusev täht Tyson Fury. Kui Klitško valduses on WBO, WBA, IBO ja IBFi meistrivööd, siis Fury on tema väljakutsuja WBA sarjas.

«Kui mul õnnestub Vladimir oma haardesse saada, siis virutan talle korralikult ja löön ta lihtsalt pilbasteks,» teatas 26-aastane Fury Britishboxersile.

Fury leerist on seni teada antud, et matš võiks toimuda vahemikus septembrist novembrini ja võimalike toimumiskohtadena on kaalumise all Saksamaa erinevad linnad ning London.

Kui Fury’l ei ole Klitškoga sarnast löögijõudu, siis ekspertide hinnangul on briti töövõime suurem ja see võib anda talle suure eelise. Viimati Bryant Jenningsiga peetud matšis ei olnud 39-aastane Klitško just oma parimate päevade tasemel ja seega arvatakse, et konkurentidel on tema vastu juba võimalus.

Füüsiliste parameetrite poolest annab Fury silmad ette ka Klitškole: ukrainlase pikkuseks 198 cm ja käte siruulatuseks 206, tema tulevase vastase samad näitajad on 206 ja 216.

Fury on karjääri jooksul võitnud kõik 24 matši ning neist 18 nokaudiga. Klitško arvel on 64 võitu ja kolm kaotust ning 53 võitu nokaudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles