Laupäeval laseb spordiministeerium lipsu lõdvaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk suurelt suusahooaja lõpupeolt "Suusad nurka!".
Hetk suurelt suusahooaja lõpupeolt "Suusad nurka!". Foto: Taavi Kottise

Laupäeval võetakse Tartus klubis Atlantis kokku Tartu nelikürituse hooaeg. Lõpupeo loosung on: Pidu spordiministeeriumis ehk Lase lips lõdvaks.

Spordiministeeriumis on läbi saanud pingeline tööaasta ning on aeg eelmise spordiaasta kokkuvõtted avalikustada. Spordiminister on heaks kiitnud eelnõu premeerida hooaja parimad, jagada rohkelt loosiauhindu ning meeneid kõikidele spordimeestele.

Parimatele annavad auhindu üle ning suruvad kätt Spordiministeeriumi kaadriosakonna ülem, mandaatkomisjoni esimees ning mitmed tunnustatud sporditeoreetikud.

SEB Tartu Neliküritus 2010 auhindade ning loosiauhindade fond on kokku 175 000 krooni.

Selgitatakse välja kellel on kõige suurem karikas, kes ajab kõige kiiremini ministeeriumi järgmise aasta eelarve lõhki ning kes täidab ministeeriumi poolt esitatud olümpianormi ning pääseb edasi võistlema Londonisse.

Järgmised aasta sportlikud eesmärgid esitab live-kavana ansambel Smilers. Spordiministri asetäitja (DJ) Marek Talivere esitab eelmiste spordiaastate meistrivõistlustel kõlanud rütme.

Pidu algab kell 22.00. Sissepääs kõigile spordimeestele kuni südaööni tasuta. Õiget spordimeest eristab teistest sellel õhtul lips kombineerituna stardinumbriga.

Spordiministeeriumi suurüritusele eelneb Tartu Mini Nelikürituse lõpupidu. Kell 19.00-20.30 lõbustavad lapsi Tartu Maratoni jänesed. Kohal on tõeline maskottide paraad: Külla tulevad Lastefondi Mõmmik, Panasonicu maskott Evolta, Lõunakeskuse Leo ja Atlantise Mumm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles