Poolas iluväravaid lööv Vassiljev: selle nimel on kõvasti tööd tehtud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev on Poola kõrgliigas olnud viimasel ajal heas hoos ja kahe mänguga on tema arvele kogunenud koguni kolm väravat. Seejuures on kõik tabamused tulnud karistuslöökidest. Laupäeval sahistas ta korra Chorzowi Ruchi ja teisipäeva hilisõhtul kahel korral Belchatowi väravavõrku.

«Mingil hetkel peavad hakkama ka tulemused tulema. Trennis on selle nimel kõvasti tööd tehtud. Esimese värava puhul oli löögiks hea positsioon. Kui ka teised näevad, et läheb hästi, siis saab ikka uuesti proovida. Kõige tähtsam on siiski see, et need väravad on toonud meeskonnale tähtsaid punkte,» rääkis Vassiljev. «Praegu on tabeliseis äärmiselt tihe ja iga punkt on oluline.»

Chorzowiga tegi Piast 1:1 viigi ning Belchatow alistati 6:3. Poola kõrgliigas mängivad kaheksa paremat meeskonda omavahel praegu tiitli nimel ning põhihooajal viimase kaheksa sekka jäänud meeskonnad selgitavad kaks esiliigasse langejat. Neli vooru enne hooaja lõppu hoiab Piast tagumise kaheksa hulgas teist kohta. Väljalangemistsoon on viie punkti kaugusel.

«Klubi peamine eesmärk on võimalikult kiiresti kindlustada kõrgliigasse püsima jäämine. Kui see on tehtud, siis ei ole edasisel kohal väga suurt tähtsust,» tunnistas Vassiljev.

Tuleviku osas ei ole klubiga seni Eesti koondislane läbirääkimisi pidanud. «Konkreetseid jutte pole olnud. Kui vajalik tulemus on saavutatud, siis võivad mingid jutud tulla,» tõdes Vassiljev.

Poola kõrgliigas on Piastil viimane mäng kavas 5. juunil. Seejärel koguneb ka Eesti koondis, kes kohtub 9. juunil võõrsil Soomega ja 14. juunil EM-valikmängus San Marinoga.

Vassiljevi väravad Belchatowi vastu:

Vassiljevi värav Ruchi vastu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles