Kasahstani nokaudikuningas võib lõpetada maailma rikkaima sportlase edutee

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailma rikkaim sportlane Floyd Mayweather jr on senise karjääri jooksul võitnud kõik 48 matši ja praeguseks on ta lubanud, et tema karjäär saab peagi ka läbi. Siiski hellitatakse lootust, et ehk läheb 38-aastane Mayweather veel vastamisi 33-aastase Kasahstani poksistaari Gennady Golovkiniga.

Kui Mayweather poksib kergkeskkaalus, siis Golovkin teeb tegusid keskkaalus. Senise karjääri jooksul on Kasahstani poksija pidanud 33 matši ning need kõik ka võitnud. 30 võitu on seejuures tulnud nokaudiga ja praeguseks on ta järjest nokauteerinud 20 vastast.

Viimati alistas ta nädalavahetusel kuuendas raundis nokaudiga ameeriklase Willie Monroe ja seejärel uuriti tema käest, kas ta oleks valmis oma võistluskaalust 3 kg alla võtma, et minna Mayweatheriga kergkeskkaalus vastamisi. «See on puhas äri. Näidake mulle lepingut,» teatas seepeale Golovkin.

Floyd Mayweather jr’i treenerist isa Floyd Mayweather sr leidis eelmisel nädalal, et Golovkinist ei oleks tema pojale erilist vastast ja ta suudaks ka endast raskema vastase alistada.

Floyd Mayweather jr. Foto:
Floyd Mayweather jr. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles