Edetabel: suurimat palka maksvate klubide edetabel sai üllatava liidri

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PSG jalgpalliklubi mängijad.
PSG jalgpalliklubi mängijad. Foto: SCANPIX

Sportingintelligence tegi ülevaate spordiklubide poolt makstavatest palkadest ning pani pingeritta suurimat palka maksvad klubid. Võrreldes eelmise aastaga on tabel saanud uue liidri, kes mullu ei mahtunud isegi esikümnesse.

Viimase seisuga on suurimat palka makstavaks võistkonnaks Prantsusmaa jalgpalliklubi PSG. Katarist pärit raha toel Euroopa jalgpalli absoluutsesse tippu pürgiv PSG maksab keskmiselt ühele esindusmeeskonna mängijale nädalas palgaks umbes 144 000 eurot.

Teisel kohal on Madridi Real, kes maksab mängijatele keskmiselt 137 000 eurot. Mullu esikohta hoidnud Manchester City on tänavu 136 000 euroga kolmas.

Esikolmikule järgnevad FC Barcelona jalgpalliklubi, Los Angeles Dodgersi pespalliklubi, Manchester unitedi jalgpalliklubi, Müncheni Bayerni jalgpalliklubi, Londoni Chelsea jalgpalliklubi, New York Yankees’i pesapalliklubi, Londoni Arsenali jalgpalliklubi, Brooklyn Netsi korvpalliklubi ja Detroit Tigersi pesapalliklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles