Veideman: tunne on hea, aga visked paned nagu sedasamust vastu seina

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock; Rain Veideman (vasakul) heitlemas Tanel Sokuga.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock; Rain Veideman (vasakul) heitlemas Tanel Sokuga. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna viskajad on sattunud enesegi jaoks mõistetamatusse olukorda – visked lihtsalt ei taba. Näiteks Rain Veideman ja Gregor Arbet tabasid seeria neljandas mängu kahepeale 21st viskest 2. «Oleme Arbetiga seda arutanud, kuid põhjust, miks visked ei taba, pole leidnud. Väsimust ei ole, tunne on hea, aga viskeid paned nagu sedasamust vastu seina,» tõdes Veideman.

Rock võitis seeria neljanda mängu 77:61 ja on meistritiitlist vaid võidu kaugusel. Tartlased panid võidule aluse kohtumise alguses, kui teise veerandaja keskpaigaks oli nende edu juba 26-punktiline. «Sellist algust ei oskagi millegagi seletada… Rockil õnnestus kõik täpselt nii nagu nad soovisid, me ei saanud neid kuidagi pidama,» sõnas Veideman.

Mõlemad meeskonnad tegid algkoosseisudes muudatusi. Kalev tõi uute käikudena kohe platsile Armands Škele ja Oleksi Petšerovi ning näiteks Veideman alustas mängu varumeeste pingilt. Soovitud edu need käigud ei toonud.

«Soovisime teha muudatusi, kuid… ma ei tahaks veel kõikidest asjadest rääkida, seeria on alles pooleli,» ei soostunud Varrak muudatusi ja nende mõjusid selgitama. Samas jätkus tal kiidusõnu Tartu meeskonna aadressil. «Rock on mänginud tublilt. Olen varemgi seda ütelnud, et play-off seeriaid võidetakse kaitsega ja kui meie jätkame nii halvasti viskamist, võime ka seeria kaotada.»

Varraku sõnul pole tal treenerina võimalik meeste visketabavuse parandamiseks midagi erilist teha – mängude vahe on ju vaid kaks päeva. «Kõik võib muutuda iseenesest, täna paned viiest null, järgmine mäng aga seitsmest kuus,» nentis ta. Veideman aga kinnitas, et reedel ei minda Tartusse kaotama, vaid seeria loodetakse tuua tagasi Tallinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles