Kullamäe: rikkusin Taltsi mängu, aga meeskond tegi hea partii

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Tairo Lutter

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreeneri Gert Kullamäe sõnul peitus finaalseeria neljandas mängud Kalev/Cramo üle saadud võidu võti esimese poolaja rünnakutes – pall liikus ladusalt ja vabadelt kohtadelt visati hästi sisse. Rock võitis 77:61 ja on meistritiitlist vaid ühe võidu kaugusel.  

Kullamäe on alustanud finaalseeria iga kohtumist erineva koosseisuga. Seekord üllatas ta Janar Taltsi pingile jätmisega, kuid tema kohal tegi mängu alguses suurepärase esituse Timo Eichfuss. Mängu algus oligi Rocki jaoks ulmeliselt hea ning teisel veerandajal oli nende edu korraks juba 26 punkti.

«Mängijad teadsid, et püüan iga mängu alustada erineva koosseisuga. Seekord suutsin siis treenerina Janar Taltsi mängu ära rikkuda, aga meeskond tegi samas väga hea partii. Usun, et Janar ei solvunud,» selgitas Kullamäe.

Reedel Tartus peetavas seeria viiendas mängus on Rock enda jaoks harjumatus olukorras – neljal viimasel hooajal finaalis kaotanud meeskonnal on tiitel vaid ühe võidu kaugusel. «Mängijana olen ma sellist olukorda korduvalt kogenud ja tean, et see pole kerge,» tunnistas Kullamäe. «Me ei kavatse midagi muuta, püüame minna mängule puhanud peaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles