Alguses pingile jäetud Janar Talts: see oli väga õige käik

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (palliga).
Janar Talts (palliga). Foto: Tairo Lutter

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond võitis täna Eesti korvpallimeistrivõistluste neljandas finaalmängus võõrsil kindlalt 77:61 Kalev/Cramot ja on meistritiitlist vaid ühe võidu kaugusel.

Täna harjumatult mängu alguses vahetusmeeste pingil olnud Janar Talts ütles, et peatreener Gert Kullamäe käik hoopis Timo Eichfuss algviisikusse panna osutus meeskonnale kasulikuks. «Väga hea algkoosseis oli, Timo oli väga aktiivne ja aitas meid palju. Alguse pärast võitsimegi ja teisel veerandajal saime vahe veel suuremaks (parimal juhul 26 punktini - A.K.),» rääkis kogenud Talts.

Teisel poolajal vähendas Kalev/Cramo Rocki eduseisu 9 punkti peale, aga Rock kättevõidetud positsiooni enam ei loovutanud. «See oli loogiline, et nad järele tulid. Nemad hakkasid meid suruma ja millalgi pidid hakkama neil visked ka sisse minema,» sõnas Talts.

Tema sõnul tuleb reedel Tartus peetavaks viiendaks matšiks eriti hästi keskenduda. «Me ei saa minna sellele mängule mõttega, et tegemist on viimase mänguga. Peame tegema oma asju ja pole mõtet endale asju ette kujutada,» oli Talts kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles