Maanteel hukkunud ratturi Indrek Paavle mälestuseks toimub rattasõit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Paavle mälestussõidu trass.
Indrek Paavle mälestussõidu trass. Foto: Erakogu

Et juhtida tähelepanu rattasõidu ohutusele maanteedel, sõidetakse avariis hukkunud Indrek Paavle poolikuks jäänud rattaring lõpuni, kirjutab Klubi Tartu Maraton kodulehekülg.

27. mail möödub üks kuu päevast, mil Indrek Paavle rattasõidul Kiisa mäel kokkupõrkes kaubikuga hukkus. Sel puhul toimub 26. mail rattasõit, kus võetakse ette seesama ring, mida Indrek sõitma läks. Neid, kelle jaoks 60 kilomeetrit on liiga pikk maa, ootab Kiisa mäel buss, millega saab Tartusse tagasi. Ürituse eesmärk on juhtida tähelepanu maanteedel jalgrattaga liiklemise ohutusele.

Kus, mis, millal?

Rattasõit algab 26. mail 2015 kell 18 Tartus Raekoja platsilt ning lõppeb sealsamas. Teel Kiisa mäele (esimesed 20 kilomeetrit) on tempo aeglasem, sest meiega on ka inimesi, kes sõidavad rattaga harva. Ka rattapark on ilmselt mitmekesine. Alates Kiisa mäest tõstame veidi tempot ja treenime ka lähenevaks Tartu Rattaralliks.

Turvalisus

Appi tulevad Politsei ja klubi Tartu Maraton. Liikluspolitsei paneb välja saateauto, kes sõidab grupi järel. Klubi Tartu Maraton organiseerib mootorratastel turvajad, kes sõidavad vilkuritega grupi ees. Turvalisuse huvides on oluline, et grupp püsiks koos ning loomulikult peavad kõigil sõitjatel olema kiivrid.

Lisainformatsioon

https://www.facebook.com/events/895633043811640/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles