Chelsea peab hooaja lõpetama parima mängijata

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard (esiplaanil).
Eden Hazard (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on veel ees üks voor ning juba ammu meistritiitli kindlustanud Chelsea peab sellele ilmselt vastu minema Eden Hazardita.

Jalgpalliajakirjanike organisatsioon (FWA) valis ta hooaja parimaks mängijaks ja eile pidi ta selle auhinna kätte saama, kuid tarkusehamba eemaldamise järel oli ta nii suurtes valudes, et jäi kohale minemata, vahendas Soccernet.ee.

FWA teates seisis: «Hazard tahtis viivitada operatsiooniga nii kaua kui võimalik, kuid kolmapäeval tuli tal kolm tarkusehammast eemaldada ja ta on siiamaani valudes. Tal on väga kahju, et ta ei saa auhindade jagamise õhtusöögile tulla ja loodab pühapäeval Stamford Bridgel kohal olla, kui FWA talle auhinna üle annab. Operatsiooni järel on peaaegu kindel, et Chelsea viimane mäng Sunderlandi jääb tal vahele - see on selle hooaja esimene, kus ta ei osale.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles