Klitškole korraldatakse karjääri kõige olulisemat matši

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško.
Vladimir Klitško. Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalu valitsev ukrainlane Vladimir Klitško peab järgmises tiitlimatšis kohtuma briti Tyson Fury’ga, kuid seejärel võib saada teoks mehe suur unistus.

WBA, WBO, IBO ja IBFi meistrivööde omanik Klitško on juba pikka aega rääkinud, et ta tahaks enda valdusesse saada ka WBC meistrivööd, mis kuulub praegu ameeriklasele Deontay Wilderile, vahendab ESPN.

Klitško ja Fury matš leiab tõenäoliselt aset tänavuse aasta septembris, kuid see võib lükkuda ka novembrisse. Tuleva aasta esimeses pooles loodab Klitško kohtuda aga Wilderiga.

«Üks vöö on puudu. See kuulus kunagi samuti Klitškode perekonda (WBC meister oli tema vanem vend Vitali Klitško), kuid minu valduses pole see kunagi olnud. Matš Wilderiga oleks suurepärane, kuid see ei leia aset sel aastal. Arvan, et ta peab korra veel oma tiitlit kaitsma ja seejärel võib meie matš aset leida. Arvan, et see võiks juhtuda järgmise aasta esimeses pooles,» rääkis Klitško.

39-aastane Klitško on senise karjääri jooksul pidanud 67 matši ning teeninud 64 võitu. 53 võitu on tulnud nokaudiga. 29-aastane Wilder on võitnud kõik oma 33 matši ning neist 32 nokaudiga.

Deontay Wilder. Foto:
Deontay Wilder. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles