Kollo ja Vesik andsid EMi pronksipaarile kõva lahingu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik.
Rivo Vesik. Foto: volley.ee

Baltikumi suurim rannavõrkpalliturniiril Jurmala Masters on eestlaste jaoks paraku lõppenud, kuna konkurentsist langes ka meie esipaar Kristo Kollo ja Rivo Vesik.

Kaks aastat tagasi EM-il pronksmedali võitnud poolakate Grzegorz Fijałeki ja Mariusz Prudeliga pidas meie duo küll tasavägise kohtumise, ent mõlemas geimis tuli vastaste nappi 21:19 paremust tunnistada. Kohtumine kestis 38 minutit, kirjutab volley.ee.

Kuna esimeses mängus olid Kollo ja Vesik kaotanud austerlastele Peter Eglseerile ja Daniel Müllnerile 18:21, 18:21, jäi meie paar alagrupis viimaseks ja kaheksandikfinaali ei pääsenud. «Minu poolt kehv esitus rünnakul ja kaitses: ei saanud kuidagi pead lahti mängu ajal. Vessa poolt korralik bloki esitus, aga mängu võitmiseks on kahte mängijat vaja,» lausus Kristo Kollo avamatši järel paar Facebooki leheküljel.

A-alagrupi võitis Poola paar, kes alistas austerlased 22:20, 21:12.

Eile olid Jurmalas võistlustules ka Maksim Petrov ja Aleksei Povjakel, ent kvalifikatsiooni avaringis, kaotasid nad 33-minutilise mängu järel Norra duole Oivind Hordvik ja Morten Kvamsdal 16:21, 15:21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles