Veideman: Rock pani teisel veerandajal hullu ja meil läks motivatsioon maha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock; Rain Veideman (vasakul) heitlemas Tanel Sokuga.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock; Rain Veideman (vasakul) heitlemas Tanel Sokuga. Foto: Tairo Lutter

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond tuli täna üle viie aasta Eesti meistriks, kui finaalseeria viiendas mängus alistati Kalev/Cramo 86:67 ning võideti seeria seisuga 4:1. Kalevi mängumees Rain Veideman kiitis vastaseid, kuid tunnistas, et tal on kahju, et edukas hooaeg niimoodi lõpetati.

Kalev alustas täna olulist lahingut hästi, kui avaveerandil juhiti vahepeal koguni 24:14. Seejärel hakkas aga ka Rock tabama ja kui esimese vaatuse võitis Kalev veel 24:21, siis poolajaks oli omakorda Rock ees 50:34. «Täna tulime enesekindlalt ja eks me kõik lootsime, et läheb mänguks, aga teine veerandaeg panid nemad ikka sõna otseses mõttes hullu ja meil läks jälle mott maha,» tunnistas Veideman.

«Pole midagi öelda, Tartu oli lihtsalt seerias parem meist. Nad olid igas elemendis paremad ja väärisid võitu,» teatas Veideman kaotatud seeria kohta. «Kõige rohkem ongi mul kahju sellest, et muidu teed väga hea hooaja ja siis siin seerias kaotad kõik käest. Aga kiitus vastastele, Kullamäe ja kogu Rocki meeskond tegid head tööd,» lisas Veideman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles