Finaalseeria väärtuslikuim mängija Tanel Kurbas: suurepärane lõpp hooajale!

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock
Kalev/Cramo - TÜ/Rock Foto: Tairo Lutter

Korvpalli finaalseeria kõige väärtuslikumaks mängijaks (MVP) valiti oodatult Tartu Ülikool/Rocki ääremängija Tanel Kurbas, kes eile jäi küll pigem abilise rolli ja panustas 9 punkti. Rock võitis viienda kohtumises 86:67 ja seeria 4:1.

«Suurepärane lõpp hooajale ja nüüd tuli MVP auhind ka veel otsa. Kui mulle poleks seda antud, oleks see võinud minna Tanel Sokule (täna 21 punkti – toim), kes juhtis meid finaalseeria jooksul suurepäraselt,» ütles finaalis keskmiselt 15,8 punkti visanud ääremängija.

Mida pikalt oodatud kuld Tartu korvpallile tähendab? «Kindlasti toob see uue hingamise. Kui enne finaali arvamusi kuulasime, siis nägid kõik, et meil pole võimalusi. Paistis, et ka fännid ja toetajad olid usu kaotanud. Saime ise usu tagasi ja nüüd peaksid teised ka saama,» uskus Kurbas.

Rock võitis seeria 4:1, aga lõpuks otsustavaks saanud viienda mängu alguses jäädi kiirelt 12:22 taha. «Kalevi mängijad panid alguses enamus viskeid sisse, meie mitte. Siis saime ette ja teisel poolajal mõni raskem moment oli, aga pidasime vastu,» sõnas Kurbas.

Ta kiitis ka eriti võitluslikult tegutsenud 41-aastast Valmo Kriisat, kes tõi sarnaselt Kurbasele täna 9 punkti. «Valmo on terasmees, pole muud midagi öelda. Võttis meile otsustavatel hetkedel mitu tähtsat ründelauda ja aitas meil mängu koju tuua.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles