Postimehe otsepilt: Sillamäe ja Infonet mängisid väravateta viiki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 12. voorus olid vastamisi Sillamäe Kalev ja Infonet. Mäng lõppes 0:0 viigiga.

Enne mängu:

Kalevit ja Infonetti lahutab tabelis enne mängu vaid üks punkt – mullune hõbedameeskond Sillamäe on kolmandal ja Infonet neljandal tabelireal. Mõlemad tulevad mängule hea tulemuse ja emotsiooniga, sest eelmises voorus õnnestus võtta kolm võidupunkti.

Sillamäe alistas tänavu teistkordselt Ida-Virumaa rivaali Narva Transi, seda Daniil Ratnikovi tabamusest skooriga 1:0. Tõrvatilgana meepotis sai tolle mängu lõpus punase kaardi Deniss Vnukov, kes ei saa seetõttu Infoneti vastu platsile joosta. Eelmise omavahelise mängu Tallinnas kaotas Sillamäe küll Infonetile 0:1, kuid pärast seda on võetud neli võitu väravate vahega 12:1. Jätkuvalt on heas hoos meistriliiga seni suurim väravakütt Jaroslav Kvassov, kellel praeguseks kirjas kümme tabamust. Kokku on Sillamäe meeskond löönud sel hooajal juba 29 väravat, mis annab neile tabelis selles arvestuses esikoha.

Sillamäe kapten Andrei Sidorenkov. FOTO:
Sillamäe kapten Andrei Sidorenkov. FOTO: Foto: Sander Ilvest

Infonet tähistas eelmises voorus uue Lasnamäel asuva staadioni ametlikku avapidu 1:0 võiduga tabelijuhi Nõmme Kalju üle. Viimasest kuuest mängust on võidetud viis, alla tuli korra vanduda vaid just nimelt Kaljule. Paraku kuulis Infonet lõppeval nädalal ka kardetult halbu uudised – ründaja Jüri Jevdokimovi raske põlvevigastus ei luba tal sel hooajal enam platsile tulla, vaid viib mehe hoopis lõikuslauale.

See jätab Infoneti ründeliini alles kolm väravat löönud Ermal Hajdari, samuti vahepeal vigastuspausi pidanud ja seni vaid ühe väravaga piirdunud lätlase Vladislavs Kozlovsi ning noore Eduard Golovljovi, kes on sel hooajal esindanud peamiselt duubelmeeskonda, saanud meistriliigas mänguaega kõigest kolmes kohtumises ja löönud küll kolm väravat, ent need kõik duubli särgis mängides. Keskpärase rünnaku – 11 vooruga on Infonetist vähem väravaid löönud ainult Paide ja Narva – on Tallinna meeskond suutnud kompenseerida tubli kaitsetööga, sest enda võrku on sarnaselt Florale lubatud lüüa vaid seitse palli, mis märgib liiga parimat tulemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles