M-Spordi juht: Tänakult hooaja parim etteaste

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Timo Anis

M-Spordi tehasemeeskonna piloot Ott Tänak hoiab Portugali rallil kahe päeva järel neljandat kohta. Liidrikohal kihutavale Jari-Matti Latvalale kaotab ta hetkel 17,8 sekundit ning meeskonna juht Malcolm Wilson on eestlase senise sooritusega rahul.

«Olen uue auto debüüdiga väga rahul ning eriti õnnelik olen Oti üle. Eriti pärast tema rasket hooaja algust. See, et ta kaotab Jari-Mattile teise päeva lõpus 17 sekundit, näitab, et ta teeb hooaja parimat sõitu,» rääkis Wilson M-Spordi pressiteenistuse vahendusel. «Oleme alati teadnud, et Otis on tohutu potentsiaal. Nägime seda täna ning hoiame meestel homse eel pinget peal.»

Tänak ise nautis oma sõnul sõitu täiel rinnal. «Auto sobib mulle ning olen rahul juhitavuse ja tasakaaluga, mis teeb sõitmise eriti lihtsaks. Meil on hea rütm ning tore on näha, et ajad on üsna head isegi siis, kui me pole maksimaalse kiirusega sõitnud,» rääkis Tänak. «Kui homme peaks sama hea tunne olema, siis ei näe ma põhjust, miks me ei peaks taas kiired olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles