Jalgpallikoondise poolkaitsja lõi Iirimaal debüütvärava

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri.
Sander Puri. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondislane Sander Puri on Iirimaal heasse hoogu sattunud ning reede õhtul lõi ta sealses kõrgliigas oma debüütvärava.

Puri koduklubi Sligo Rovers sõitis külla Derry Cityle ning eestlane oli juba avapoolajal lähedal väravale, ent võõrustajate väravavaht tõrjus mehe löögi. 51. minutil mängis poolkaitsja aga puurilukust mööda ning lükkas palli tühja võrku, viies Sligo juhtima, vahendab Soccernet.ee.

Paraku püsis Roversi eduseis vaid minuti jagu, kuna Seanan Clucas saatis teisel pool väljakut palli värava ülanurka, tehes seisuks 1:1. 67. minutil jäi kodumeeskond vähemusse, kuid Sligo ei suutnud ülekaalu võiduks kallutada ning matš lõppes viigiga. Seejuures mängu lõpus oli Puri lähedal oma teisele väravale, ent õhust sooritatud löögist lendas nahkkera üle lati.

Äärepoolkaitsja sai lisaks väravale kirja 90 minutit ning avapoolajal teenis ta vastasele ka kollase kaardi, kui Seamus Sharkey teda särgist tiris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles