NBA täpseima kaugviskaja hooaeg on läbi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyle Korver pärast hüppeliigese vigastamist.
Kyle Korver pärast hüppeliigese vigastamist. Foto: Mike Zarrilli/AFP

Korvpalliliiga NBA meeskond Atlanta Hawks teatas, et nende tagamängija Kyle Korver sel hooajal enam platsile tulla ei saa.

34-aastane Korver venitas idakonverentsi finaali teises mängus Cleveland Cavaliersiga paremat hüppeliigest. Testid näitasid, et venitus on nii tõsine, et tabavate kaugvisete poolest tuntud Korver peab seeria pooleli jätma. Kui Hawks peaks edenema NBA finaali, ei näe teda ka seal.

Korver on kaks aastat järjest olnud põhihooaja täpseim kaugviskaja - sel aastal läbisid korvirõnga 49,2 protsenti teele saadetud kolmestest. Keskmisteks näitajateks kogus ta 12,1 punkti, 4,1 lauapalli ja 2,6 resultatiivset söötu.

Käimasolevas play-off'is pole tal nii hästi läinud ja kolmeste tabavus on jäänud alla 36 protsendi. Atlanta on idakonverentsi finaalis Cavaliersiga taga 0:2 ja kaks järgmist matši peetakse Clevelandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles