Klavan Augsburgi edust: siiamaani ei suuda seda uskuda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) koos Raul Bobadilla ja Caiuby'ga väravat tähistamas.
Ragnar Klavan (vasakul) koos Raul Bobadilla ja Caiuby'ga väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg lõpetas eile hooaja 3:1 võiduga Mönchengladbachi Borussia üle ning Bundesligas saavutati kokkuvõttes viies koht, mis viib nad tulevaks hooajaks Euroopa liiga põhiturniirile.

«Siiamaani ei suuda seda uskuda, et lõpetasime hooaja viiendana ja edestasime kokkuvõttes nii Schalket kui ka Dortmundi Borussiat,» rõõmustas Klavan meeskonna edu üle.

Sarnaselt kõikidele eelnevatele tänavuse hooaja Bundesliga kohtumistele viibis Klavan ka eile terve kohtumise väljakul ja seega sai ta tänavu Bundesligas kirja 34 täismängu. Sama näitaja on Bundesligast tänavu ette näidata veel vaid Hannoveri kaitsjal Marcelol.

«Arenesin mängijana sel hooajal kõvasti edasi ja võib öelda, et tegin karjääri parima hooaja,» tõdes Klavan. «Hooaja lõpus oli küll juba tunda, et energia hakkab otsa saama, kuid pingutasin maksimaalselt lõpuni. Olen pidevalt oma keha kallal vaeva näinud ja nii suutsin ka terve hooaja täismahus korralikult kaasa teha.»

Järgneval hooajal ootab Augsburgi lisaks Bundesliga kohtumistele ees mängud ka Euroopa liiga alagrupiturniiril ehk kohtumiste arv läheb senisest suuremaks. «Eks treeneritel tuleb ka treeningkavades seetõttu mõningaid korrektuure teha, et mängijad topeltprogrammi korralikult vastu peaksid. Augsburgi jaoks on Euroopa liigasse pääsmine suurepärane,» tõdes keskkaitsja.

Eile pärast mängu lendas Augsburgi meeskond Mönchengladbachist kodulinna tagasi, kus tiimi ootas ees eduka hooaja tähistamine. «Homme (täna) koguneme juba linna raekojas, kus saame koos fännidega suurepärast viiendat kohta tähistada,» kirjeldas Klavan edasist programmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles