Novosjolov sai Rios 19. koha, täna võistlustules viis naist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov
Nikolai Novosjolov Foto: Tiit Mõtus

Vehkleja Nikolai Novosjolov alistas Rio de Janeiros peetava Brasiilia Grand Prix etapil põhiturniiril avaringis tulemusega 15:12 Usbekistani vehkleja Nadirbek Usmanovi, kuid kaotas seejärel venelasele Pavel Suhhovile napilt 14:15 ja sai kokkuvõttes 19. koha.

Täna peetavale naiste põhiturniirile pääses koguni 5 Eesti naisvehklejat: Erika Kirpu, Julia Beljajeva, Katrina Lehis, Nelli Paju ja Irina Embrich. Kristina Kuusk piirdus kvalifikatsiooniturniiriga, vahendas Eesti vehklemisliidu Facebooki leht.

Kui Kirpu oli eelringidest vabastatud tänu kõrgele kohale maailma reitingus, siis Beljajeva ja Lehis alistasid alagrupis kõik vastased ja tagasid sellega otse pääsu 64 parema hulka.

Paju võitis pääsul 64 parema hulka tulemusega 15:9 lõunakorealannat Sera Songi ja Embrich samuti lõunakorealannat Hyojung Jungi 7:4

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles