Igor Subbotini klubi on lähedal eurokohale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Subbotin.
Igor Subbotin. Foto: Toomas Tatar

Jalgpallur Igor Subbotini tööandja Mlada Boleslav on Tšehhi kõrgliigas üks voor enne hooaja lõppu Euroopa liiga koha veerel. 

Laupäevases kohtumises saadi kirja oma kolmas järjestikune viik, kui võõrsil jagati tulemusega 1:1 punktid Slovackoga. Subbotin tavapäraselt oma tiimi koosseisu ei kuulunud, vahendas Soccernet.ee.

Üks voor enne meistrivõistluste lõppu paikneb 29 mängust 43 punkti neljandal kohal ehk viimasel kindlalt Euroopasse viival positsioonil.

Võimalik on veel aga ka olukord, kus europääsme tagab ka viies tabelirida - kolmapäeval mängitakse välja Tšehhi karikas, kui finaalis kohtuvad liiga kolmanda koha kindlustanud Jablonec ja kõrgliigast väljakukkumisest pääsenud Libereci Slovan. Favoriit Jabloneci võidu korral on Mlada Boleslavi eurokoht kindel, Slovani triumfi korral peab Subbotini tööandja viimasest voorust saama kirja vähemalt sama palju punkte kui nende lähim konkurent Pribram.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles