Galerii: ekskoondislased alistasid lahkumismängus U18 koondise

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Enne võrkpalli Eesti meeste rahvuskoondise EM-valiksarja kohtumist Rootsiga peeti Tondiraba hallis ekskoondislaste lahkumismäng «Viimane geim», kus platsile jooksid eelmise kahe kümnendi Eesti võrkpalli suurnimed, kes on koondist esindanud enam kui poolesajal korral. Võrkpallisõbrad nägid praeguse Eesti U18 koondise vastu mängimas selliseid legende nagu Argo Arak, Asko Esna, Eerik Jago, Argo Meresaar, Jaanus Nõmmsalu, Raimo Pajusalu, Marek Pihlak, Kristjan Sikaste, Janis Sirelpuu, Raigo Tatrik, Kristjan Õuekallas ja Eivo Žuravljov. Meeskonda juhendavad Andrei Ojamets, Laimons Raudsepp ja Andres Toode.

Mängiti kaks geimi 15 punktini ja 2:0 (18:16, 16:14) võidu võtsid vanameistrid.

kskoondislaste lahkumismäng «Viimane geim», kus platsile jooksevad eelmise kahe kümnendi Eesti võrkpalli suurnimed, kes on koondist esindanud enam kui poolesajal korral. Võrkpallisõbrad näevad praeguse Eesti U18 koondisega mängimas selliseid legende nagu Argo Arak, Asko Esna, Eerik Jago, Argo Meresaar, Jaanus Nõmmsalu, Raimo Pajusalu, Marek Pihlak, Kristjan Sikaste, Janis Sirelpuu, Raigo Tatrik, Kristjan Õuekallas ja Eivo Žuravljov. Meeskonda juhendavad Andrei Ojamets, Laimons Raudsepp ja Andres Toode.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles