Piltuudis: ajalugu teinud Augsburgi tervitasid kodulinnas tuhanded inimesed

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augsburgi tulid tervitama tuhanded inimesed.
Augsburgi tulid tervitama tuhanded inimesed. Foto: Facebook / FC Augsburg

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani tööandja Augsburg lõpetas Saksamaa kõrgliiga hooaja uskumatult kõrgel viiendal kohal ning sel puhul kogunes Augsburgi peaväljakule meeskonda tervitama tuhandeid inimesi.

Augsburg alistas eile viimases voorus võõrsil 3:1 Mönchengladbachi Borussia ja sai tänu sellele viienda koha, mis tagas neile otsepääsme Euroopa liiga alagrupiturniirile. Eile õhtul tagasi kodulinna jõudnud meeskond astus täna päeval linnaväljakul 4000 juubeldava fänni ette, kirjutab Augsburger Allgemeine. Rahvast tervitati raekoja rõdult, publikule kõnelesid peatreener Markus Weinzerl, kapten Paul Verhaegh ja Tobias Werner.

Seejuures oli Augsburger Allgemeine sõnul Augsburgi linnapea Kurt Gribl naljaga pooleks lubanud pärast 2011. aastat, kui Augsburg kindlustas esiliiga teise kohaga klubi ajaloos esmakordselt kõrgliigasse pääses, et järgmisel korral saab meeskond edu raekoja rõdul tähistada siis, kui jõutakse eurosarja. Ilmselt ei osanud Gribl ega keegi teine aga oodata, et see päev nii kiirelt kätte jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles