Postimehele emotsionaalse intervjuu andnud Zahovaiko sai rahatrahvi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko
Vjatšeslav Zahovaiko Foto: Videokaader

Paide Linnameeskonna ründaja Vjatšeslav Zahovaiko sai EJLi distsiplinaarkomisjonilt 100-eurose rahatrahvi, kirjutab Soccernet.ee.

Kuigi jalgpalliliidu distsiplinaarkaristuste register ei täpsusta, mille eest karistused määratud on, võib üsna kindel olla, et põhjuseks on kogenud edurivimehe emotsioonipurse kohtunike tegevuse suunal, kui pärast liigamängu Floraga väitis Zahovaiko Postimehele, et ilma kohtunike tegevuseta oleks «Flora peatreener sügaval – vabandust väljenduse pärast – kuses».

Premium liiga palluritest puudutas viimane distsiplinaarkomisjoni otsus ka Levadia paremäärt Maksim Lipinit, kes sai Esiliigas Tartu Santose vastu vägivaldse käitumise pärast teenitud punase kaardi eest kolmemängulise mängukeelu.

Lisaks sai fännide reeglitevastase pürotehnika kasutamise eest hoiatuse Nõmme Kalju, millega kaasnes ka ühekuuline püroloa taotlemise keeld kestusega kuni 20. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles