Edukas hooaja lõpp tegi Klavani ja Augsburgi plaanides korrektiive

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) koos klubikaaslaste Raul Bobadilla (keskel) ja Caiuby'ga.
Ragnar Klavan (vasakul) koos klubikaaslaste Raul Bobadilla (keskel) ja Caiuby'ga. Foto: SIPA/Scanpix

Bundesligas pani Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg hooajale võimsa punkti: 3:1 võit pronksmedali teeninud Mönchengladbachi Borussia üle tõi neile kokkuvõttes viienda koha ja otsepääsme Euroopa liiga alagrupiturniirile. Saksamaa kõrgliiga suuruselt eelviimase eelarvega klubi sai nädalavahetusel kodulinnas püsti panna korraliku peo ning lisaks venis ootamatult pikemaks mängijate suvepuhkus.

«Siiamaani ei suuda seda uskuda, et lõpetasime hooaja viiendana ja edestasime kokkuvõttes nii Schalket kui ka Dortmundi Borussiat,» sõnas Klavan pärast laupäevast mängu Postimehega vesteldes – nimelt lõpetas Schalke liiga kuuendana ja kaks aastat tagasi Meistrite liiga finaali jõudnud Dortmund seitsmendana.

Bundesliga viimase vooru eel kuuendat kohta hoidnud Augsburg tegi koha võrra kõrgemale tõustes endale korraliku kingituse. «Olime arvestanud sellega, et peame Euroopa liigas ka eelringe mängima, kuid viies koht viis meid otse alagrupiturniirile. Seega praegu ei teagi, millal uuesti suvel kokku tuleme. Kokkuvõttes on see meeldiv olukord, et saame pikema puhkuse,» rõõmustas Klavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles