Esikohast ilma jäänud Hamilton: võidame ja kaotame koos

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco etapi esikolmik: võitja Nico Rosberg (keskel), teise koha saanud Sebastian Vettel (vasakul) ja pettunud Lewis Hamilton (paremal).
Monaco etapi esikolmik: võitja Nico Rosberg (keskel), teise koha saanud Sebastian Vettel (vasakul) ja pettunud Lewis Hamilton (paremal). Foto: SCANPIX

Monaco vormel-1 etapil Mercedese tiimi valearvestuse tõttu boksipeatusega esikoha kaotanud ja kolmandana lõpetanud Lewis Hamilton jäi võistlusjärgsetes kommentaarides vaoshoituks.

«Ma ei suuda sõnades väljendada, kuidas end praegu tunnen, nii et ma ei hakka parem proovimagi,» vahendab BBC Hamiltoni sõnu. «Ei olnud just kõige kergem võistlus. Tiim on terve hooaja jooksul imelist tööd teinud. Me võidame ja kaotame koos.»

Hamiltonilt küsiti ka otse, millest segadus alguse sai – kas ta tuli boksi võistkonna käsul? «Kindlasti istume õige pea maha ja vaatame, kuidas suudaksime teinekord paremini tegutseda,» põikles Hamilton vastusest kõrvale.

Millest Hamilton aga vahetult pärast sõitu mõtles? «Kuidas minna ja järgmine etapp võita,» kõlas lühike vastus.

Mercedes reageeris toimunule vabandava Twitteri-postitusega. «Kõikidele meie pettunud fännidele – mõistame teie valu. Tegime täna vea ja see ongi kõik. Juhtunu teeb meid vaid tugevamaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles