Taas võimsa sõidu teinud Kangert sai Giro etapil kaheksanda koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert
Tanel Kangert Foto: Mihkel Maripuu

Astana tiimi profirattur Tanel Kangert tegi Giro d'Italial teist päeva järjest väga hea sõidu, kui lõpetas tänase 165 km pikkuse etapi kaheksanda kohaga. Eile oli Kangert individuaalses temposõidus kuues.

Esimese kategooria tõusuga lõppenud etapi võitis Mikel Landa (Astana), lõputõusul grupi eesotsas võimsalt tööd teinud Kangert kaotas talle lõpuks 1.10. Lisaks teenis eestlane ühes vahefinišis kolmanda koha eest ühe preemiasekundi.

Landa järel sai teise koha Juri Trofimov, kes kaotas võitjale kaks sekundit. Kolmas oli Alberto Contador (+5 sek), neljas veel üks Astana sõitja Fabio Aru (+6 sek). 

Üldarvestuses on ikka kindel liider Contador, eilse temposõiduga hispaanlasele palju aega loovutanud Aru kaotab talle 2.35 ja kolmandal kohal olev Andrey Amador 4.19. Kangert tõusis üldarvestuses neli kohta ja on nüüd 20. positsioonil, kaotust Contadorile on kogunenud 17.01.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles