Briti press: Räikkönen saab Ferraris lisa-aasta, koha võtab üle Bottas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen võib Ferrari värvides sõita ka järgmisel aastal.
Kimi Räikkönen võib Ferrari värvides sõita ka järgmisel aastal. Foto: SCANPIX

Briti uudistekanali Sky Sports toimetaja Ted Kravitzi sõnul on Ferrari vormel-1 võistkond teinud tulevikku puudutava otsuse, mille kohaselt Kimi Räikkönenil pakutakse lepingut ka 2016. aastaks, pärast seda asedab teda punatiimis aga teine soomlane Valtteri Bottas.

Väidetavalt teeb Ferrari tiimipealikule Maurizio Arrivabenele heameelt rahu ja tasakaalukus, mida Räikkönen võistkonda kaasa toob. Lisaks saavad soomlane ja Ferrari teine sõitja Sebastian Vettel omavahel ka väljaspool võidusõitu hästi läbi, mis vähendab veelgi sisepingete tekkimise ohtu. Räikköneni praegune leping lõpeb käesoleva hooajaga.

Williams on aga 2017. aastaks valmis otsima kahte uut sõitjat, sest ka Felipe Massa leping lõpeb järgmise hooajaga. Võistkond on seejuures avalikult kinnitanud, et Ferrari tunneb Bottase palkamise vastu suurt huvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles