Video: LeBron James vedas Clevelandi lisaajal napi võiduni ja finaali lävele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (paremal) pärast võitu.
LeBron James (paremal) pärast võitu. Foto: SCANPIX

USA korvpalliliigas NBA peeti eile kolmas kohtumine idakonverentsi finaalis, kus Cleveland Cavaliers alistas kolmandat korda Atlanta Hawksi.

Tasavägiselt kulgenud mängu normaalaeg lõppes viigiseisul 104:104. Lisaaja viimase minuti käivitudes oli Hawks mängu 111:109 juhtimas, kuid siis tabas Cavaliersi staar LeBron James kolmepunktiviske ning 12,8 sekundit enne lisaaja lõppu tõi järjekordse tabava korviga tabloole skoori 114:111. Hawks sai veel vasturünnakul viskele, kuid pall korvi ei jõudnud ja nii teenis Clevelandi meeskond kolmepunktise võidu.

Cavaliersi parimana jäi Jamesi arvele kolmikduubel: 37 punkti, 18 lauapalli ja 13 korvisöötu. J. R. Smith lisas 17 punkti ja 10 lauapalli, lisaks jäi 17 silma ka Matthew Dellavedova arvele. Atlanta meeskonna suurimaks skoorijaks oli 30 punktiga Jeff Teague, Paul Millsap panustas 22 punktiga.

Cavaliers on nüüd nelja võiduni peetavat seeriat juhtimas 3:0 ning pääseb järgmise võidu korral finaali. Läänekonverentsis on Golden State Warriors omakorda 3:0 juhtimas Houston Rocketsi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles