Pahane Massa kurjustas avarii teinud noore Verstappeniga: kogemused loevad F1 sarjas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Eile Monacos sõidetud vormel-1 sarja etapil tegi avarii nooruke Max Verstappen, kes sõitis otsa Romain Grosjeanile. 17-aastasele sõitjale määrati juhtunu eest karistus ja Williamsi meeskonna eest sõitev kogenud Felipe Massa kritiseeris oma noort konkurenti ja leidis, et võib-olla on Verstappen kuninglikus võidusõidusarjas osalemiseks siiski liiga noor.

Verstappen sõitis eilsel etapil Grosjeanile otsa ning rajale tuli turvaauto. Võistluse järel otsustasid kohtunikud, et 17-aastane Toro Rosso sõitja teenib avarii põhjustamise eest karistuse ja peab järgmisel GP-l startima viis kohta kvalifikatsioonis väljasõidetust tagantpoolt.

Kuigi Verstappen ise õnnetuses viga ei saanud, teatas tema 36-aastane kogenud konkurent Felipe Massa, et tegemist oli õnneliku õnnetusega, kuid tulevikus ei pruugi kõik kogenematu noormehe jaoks nii õnnelikult kulgeda. 

«See, mis juhtus, oli väga ohtlik. See näitab, et võib-olla F1 sarjas loeb ikkagi kogemus,» vihjas Massa tänavu esimest hooaega sarjas sõitva Verstappeni noorusele. 

«Vedas, et ta viga ei saanud, sest sellises õnnetuses oleks võinud tal väga hullusti minna. Ausalt öeldes arvan, et see oli tema jaoks väga ohtlik, sest ta on ainult 17. Kui ta peaks viga saama, siis kõik räägivad sellest,» lisas Massa.

Vaata videot Verstappeni avariist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles