Federer kritiseeris noore fänni tõttu teravalt Prantsuse lahtiste turvameetmeid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor fänn Roger Federeriga pilti tegemas.
Noor fänn Roger Federeriga pilti tegemas. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis peetud kohtumise järel kurjustas turniiri korraldajatega maailma teine reket Roger Federer, kes pidi agara noore fänniga pilti tegema.

Federer alistas Prantsusmaa lahtiste avaringis 6:3, 6:3, 6:4 Alejandro Falla, kuid oli pressikonverentsil pahuras tujus, sest pärast matši ei olnud šveitslane veel jõudnud väljakult lahkuda, kui noor fänn publiku seast tema juurde kõndis ja selfiet hakkas tegema. Federer teatas, et selline asi on lubamatu.

«Ma ei ole sellega rahul; ilmselgelt pole ma sellega üldse mitte rahul,» kurjustas Federer. «See juhtus minuga ka eilses (üleeilses- toim.) trennis. Alguses on küll ainult üks laps, aga siis tuleb kolm last veel juurde. Ja täna olin ma peaväljakul, mille kohta võiks arvata, et see on koht, kus keegi ei saa niisama sulle juurde tulla, aga siis ilmub keegi kuskilt välja ja mitte midagi ei juhtu,» imestas Federer selle üle, et turvatöötajad midagi ette ei võtnud.

«Tavaliselt räägin ma ainult enda eest, aga usun, et selles olukorras võin kõikide mängijate nimel öelda, et sa tahad ennast tunda turvaliselt seal, kus sa oma tööd teed. Nii et jah, ilmselgelt ma pole selle olukorra üle õnnelik. Midagi õnneks ei juhtunud, seega hingan kergendatult, aga selgelt polnud see tore situatsioon, millesse sattuda,» lisas maailma teine reket.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles