Paide teenis Narva Transi vastu hooaja esimese võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas alustati 13. vooru kohtumistega, kui avamängus võõrustas Paide Linnameeskond Postimehe telemängus Narva Transi. Paide teenis 1:0 võidu, mis on neile senise hooaja esimene. Ainsa värava või 25. minutil Sander Sinilaid.

Paidel on nüüd koos Pärnuga tabeli viimastena 5 punkti, Trans on 13 punktiga seitsmendal kohal.

Enne mängu:

Paide mängib laupäeval esmakordselt karikafinaalis Nõmme Kalju vastu ja omab võimalust pääseda võidu korral eurosarja. Tänavune hooaeg on aga olnud katastroof – tabelis on 12 mänguga kaks punkti.

Kahes viimases kohtumises on Paide andnud vastasele kõva lahingu, kuid pidanud ikkagi väljakult kaotajana lahkuma. Flora vastu juhiti poolajaks 1:0, ent lõpuks võtsid florakad 2:1 võiduga ikkagi oma. Eelmises voorus kohtuti reedel Tartus sealse Tammekaga ja ehkki Tartu juhtväravale suutis meeskonna suurim väravakütt Vjatšeslav Zahovaiko vastata, tuli lõpuks taas leppida 2:3 kaotusega, täpselt nagu ka esimeses omavahelises mängus.

Narva Trans on aga üks kahest meeskonnast, kellelt Paide on suutnud sel hooajal punkte võtta, kui aprilli keskel mängiti 6. voorus Narvas 0:0 viiki. Samas tuleb Trans mängule positiivse emotsiooniga, sest uue peatreeneri Nikolai Toštševi käe all saadi eelmises voorus 2:0 jagu Viljandi Tulevikust. Taas leidis tee väravani uus täiendus Dmitri Barkov ning mängu lõpus suutis sama teha hooaja alguses kaks tabamust kirja saanud, kuid seejärel pikaks ajaks kuivale jäänud lätlane Vitalijs Zils. Liigatabelis tõstis see võit Transi otse Tuleviku kannule, kuuendast kohast lahutab neid nüüd vaid üks punkt

Paide peatreener Meelis Rooba: «Paidel on käimas raske seeria, kus tuleb seitsme päeva jooksul mängida kolm mängu. Tähtis on tööpäeval mehed kokku saada ja keskenduda oma eesmärkidele.»

Paide kaitsja Ats Sillaste: «Paides on alati tore jalgpalli mängida. Hea staadion ja mõnus õhkkond. Anname väljakul endast parima!»

Transi värske peatreener Nikolai Toštšev: «Arvan, et Paide on korralik ning hästi organiseeritud võistkond. Kuid meil on jõud, et alistada seda vastast. Peame mängima ühtse meeskonnana, näitama oma sportlikku võimekust ning seejärel tunda võidu maitset.»

Transi poolkaitsja Svjatoslav Jakovlev: «Kindlasti peame võitma ja võtma punkte Paide ja Tammeka käest. Oma poolt püüan parandada vigu, mida tegin viimasel mängul Tuleviku vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles