Video: Kas Henri Anieri klubikaaslane hammustas vastast?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nadir Ciftci.
Nadir Ciftci. Foto: Jeff Holmes/PA Wire/Press Association Images

Eesti jalgpallikoondislase Henri Anieri koduklubi Dundee Unitedi türklasest ründajat Nadir Ciftcit süüdistatakse eilses Šotimaa liiga viimase vooru kohtumises linnarivaali Dundee'ga toimunud intsidendis vastase hammustamises.
 

Jim McAlisteri jalg pärast hammustamist. Foto: Twitter
Jim McAlisteri jalg pärast hammustamist. Foto: Twitter Foto: Twitter.

Unitedi 3:0 võiduga lõppenud mängus kaks väravat löönud Ciftci kukkus võitluses palli pärast pikali ja Dundee poolkaitsja Jim McAlister jooksis türklasele otsa. Seepeale tegi Ciftci kummalise pealiigutuse, nagu hammustaks McAlisteri põlve piirkonnast ja šotlane asuski kohe kohtunikule väitma, et Ciftci käitus Uruguai ründajale Luis Suarezile omaseks saanud viisil.

Dundee United tegi juhtumi kohta omapoolse avalduse, kus lubatakse 23-aastast Glasgow Celticu huviorbiidis olevat Ciftcit kaitsta.

«Toetame Nadiri juhtumis täielikult. Klubi intervjueeris täna Nadiri, sest tema vastu esitatud süüdistused on väga tõsised ja Dundee United ei tolereeriks sellist käitumist. Mängija on süüdistuste peale  üllatunud ja pahane ja meile on selge, et Nadir pole intsidendiga seotud. Omakorda, kiidame teda kannatlikkuse eest, et ta pidas tõsistele füüsilistele ja täiesti lubamatutele verbaalsetele provokatsioonidele vastu,» seisis avalduses.

22-aastane Ciftci on esindanud Hollandi kuni 17-aastaste ja Türgi kuni 19-aastaste koondist.

Suure tõenäosusega hakkab Šotimaa jalgpalliliit nüüd toimunut uurima.

Dundee United ja Dundee lõpetasid Šotimaa meistrivõistlused vastavalt viienda ja kuuenda kohaga - United kogus 38 vooruga 56 punkti, Dundee 11 silma vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles