Maailma kiireim mees püüab täna oma tiitlit õigustada

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

100 ja 200 meetri jooksu maailmarekordiomanik Usain Bolt osaleb täna Tšehhis Ostrava õhtumiitingul, kus ta teeb kaasa 200 meetri distantsil.

Käesolevat hooaega on Bolt alustanud tagasihoidlikult, kui sai aprilli keskel Jamaikas Kingstonis kirja aja 20,20. Võrdluseks, tema nimel olev maailmarekord on 19,19.

«Olen aprilliga võrreldes hoopis paremas vormis ja olen rohkem vaeva hakanud nägema. Pärast vigastusi olen tähelepanu pööranud tehnika pisdetailide lihvimisele ja isegi paremini toituma hakanud. tahan joosta hea aja,» ütles ta ajakirjanikele enne Ostrava võistlust.

 

Bolti sõnul pole ta mures, et ameeriklane Justin Gatlin on ka sel aastal hirmkõvas vormis ja jamaikalane ajastab enda vormitippu Pekingi MMiks. «Elan väljakutsete ja tiitlite nimel. MM on minu fookus ja see saab olema suur võistlus.»

 

Gatlin juhib 100 meetri jooksu hooaja edetabelit tulemusega 9,74, 200 m distantsi tippmark 19,99 on veel ameeriklase Dedric Dukesi nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles