Siim-Sander Vene koduklubi tahab nimekad leedulased kodumaale tagasi meelitada

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linas Kleiza (vasakul).
Linas Kleiza (vasakul). Foto: OZAN KOSE/AFP

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris soovib Leedusse tagasi tuua teenekad koondislased Mantas Kalnietise ja Linas Kleiza, vahendab korvpalliportaal Sportando Leedu meediat.

Mängujuhi või viskava tagamängija kohta täitev 28-aastane Kalnietis mängis Žalgirises kuni 2012. aastani, liitudes siis Ühisliiga klubi Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga. Viimane hooaeg läks tal sisuliselt vigastuste nahka ja nüüd olevat ta valis Leedusse naasma.

Samad mõtted olevat peas ka jõulisel äärel Kleizal. Ka NBA-s Denver Nuggetsis ja Toronto Raptorsis mänginud 30-aastane Kleiza teeb sel hooajal kaasa Kristjan Kanguri endises klubis Milano Emporio Armanis, aga on oma parimate päevade vormi minetanud.

Uuendus: Kaunase Žalgiris kinnitas, et Kalnietis proovib kõigepealt pääseda NBA klubi Indiana Pacersi koosseisu. Kui see ei õnnestu, on ta lubanud Žalgirisse naasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles