Suurt võitu tähistanud NBA klubi fännid on tulvavete tõttu ikka veel tribüünidel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toyota Centerisse jäi kinni ka Rocketsi superstaarist keskmängija Dwight Howard, kes elab Houstonist pisut eemal ja ta ei soovinud samuti üleujutatud teedel sõita.
Toyota Centerisse jäi kinni ka Rocketsi superstaarist keskmängija Dwight Howard, kes elab Houstonist pisut eemal ja ta ei soovinud samuti üleujutatud teedel sõita. Foto: twitter

Eesti aja järgi ööl vastu tänast elasid Houston Rocketsi korvpallimeeskonna fännid oma lemmikutele kaasa, kui Rockets võitis NBA läänekonverentsi finaali neljandas mängus 128:115 Golden State Warriorsi ja vähendas seeria kaotusseisu 1:3 peale. Nüüd hakkab hommik kätte jõudma ka ookeani taga, aga osad pealtvaatajad on endiselt Houstonis asuvas Toyota Centeris kinni.

Põhjus pole selles, et õnnejoovastuses fännid ei suuda areenilt ära minna, vaid Texase ja Oklahoma osariiki tabanud torm tõi Houstoni piirkonnas kaasa eriti rängad tulvaveed ning seetõttu pole tänavatel liikumine soovitatav.

Suurem osa kohaletulnutest suutis siiski õnnelikult koju jõuda, aga sügaval öösel oli Toyota Centeris veel arvestatav hulk inimesi. Puhkama ei pääsenud ka Rocketsi superstaarist keskmängija Dwight Howard, kes elab Houstonist eemal ja ta ei hakanud säärastes tingimustes üpris pikka sõitu ette võtma.

Nüüdseks on areenile jäänud paarsada Rocketsi fänni. Tormi ja tulvavete tõttu on USA lõunaosariikides surma saanud vähemalt viis inimest ja sajad kodud on hävitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles