Punktita jätkava Alonso mänedžer: McLarenisse siirdumine oli ikkagi õige otsus

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavio Briatore koos Fernando Alonsoga 2008. aastal.
Flavio Briatore koos Fernando Alonsoga 2008. aastal. Foto: SCANPIX

Sellest hoojast McLaren-Honda tiimi siirdunud vormel 1 piloodi Fernando Alonso mänedžer Flavio Briatore on hoolimata Alonso ebaõnnestunud hooaja algusest veendunud, et Ferrarist lahkumine oli õige samm.

Alonso on seni veel punktideta, aga tema asenduseks toodud neljakordne maailmameister Sebastian Vettel on poodiumil tavapärane külaline.

«Kõik oli mõlema poole jaoks läbi. Usun, et muutus oli hea samm, sest McLarenist saab varsti konkurentsivõimeline tiim. Kui ta oleks Ferraris, oleks ta endiselt teine, nagu varem. Fernando oli eelmisel aastal kvalifikatsioonis Lewis Hamiltonist ja Mercedesest 0,7 sekundit aeglasem ja oli umbes viies. Nüüd on Vettel ikka 0,7 sekundit aeglasem, aga on teine. Vahe Mercedese ja Ferrari vahel on sama, aga probleem on selles, et Red Bull ja Williams on vahelt ära kadunud. Ma ei näe põhjust, miks peaks keegi (Ferrari tulemuste üle) hõiskama,» ütles Briatore Motorsport.comi vahendusel.

 

«Loodame, et McLareni ja Honda juures on meil parem tulevik. Fernando on McLarenis õnnelik, ta ongi õnnelik tüüp. Ma ei saa aru, miks kõik arvavad, et tal on palju pingeid peal,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles