Mercedese meeskonna kahetsus: saame ainult vabandust paluda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: teise koha saanud Sebastian Vettel, võitjana finišeerinud Nico Rosberg ning esikohast ilma jäänud Lewis Hamilton.
Vasakult: teise koha saanud Sebastian Vettel, võitjana finišeerinud Nico Rosberg ning esikohast ilma jäänud Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel vormel-1 sarjas sõidetud Monaco GP-l tegid Mercedese meeskonna töötajad vea, mille tõttu jäi esikohast ilma valitsev maailmameister Lewis Hamilton. Kuigi tiimi juht Toto Wolff võttis sõna ka varem ning tunnistas, et tegemist oli inimliku eksimusega, siis täna tunnistas Wolff taas, et neil ei ole Hamiltonile esitada muud peale lihtsa vabanduse.

Hamilton oli pühapäevase sõidu lõppfaasis esikohal, kuid pärast Max Verstappeni põhjustatud avariid tuli rajale turvaauto ning Hamilton läks boksi. Kuigi tiim arvas, et britt peaks tagasi rajale naasma liidrikohale, jõudis Hamilton tegelikult alles tiimikaaslase Nico Rosbergi ja Ferrari sõitja Sebastian Vetteli järel kolmandale kohale, kus ta ka võistluse lõpetas.

«Ma juba palusin vabandust ja see on ilmselt ainuke asi, mida me teha saame,» teatas Wolff juhtunu kohta. «Ta (Hamilton- toim) on suurepärane juht ning sõitja ja olen kindel, et ta saab aru, et vahepeal me teeme vigu. See just selline olukord oligi,» lisas Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles