Saksamaa koondise peatreener jättis kuulsad Bayerni staarid koondise ukse taha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Neuer.
Manuel Neuer. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw avalikustas rahvusmeeskonna nimekirja järgmisteks mängudeks ning valikust jäid välja mõnedki nimekad staarid.

Löwi valikusse ei kuulu Müncheni Bayerni väravavaht Manuel Neuer ega meeskonna staar Thomas Müller. Samuti jäi nimekirjast välja Madridi Reali mängumees Toni Kroos. «Olen alati saanud Thomasele ja Tonile loota, nad on rahvusmeeskonnale palju juurde andnud. Manuel on pühendumuse musternäide. Kõik teavad, et ta on üks neist mängijatest, kes tahab alati mängida, aga meie tiimi arst teatas mulle, et Manuel ei saa hetkel treenida ilma valutundeta,» selgitas Löw oma valikut.

Saksamaa koondis võõrustab 10. juunil USA koondist ja sõidab siis 2016. aasta EMi valikmängule Gibraltarisse.

Väravavahid: Roman Weidenfeller (Dortmundi Borussia), Ron-Robert Zieler (Hannover)

Kaitsjad: Jerome Boateng (Müncheni Bayern), Erik Durm (Dortmundi Borussia), Jonas Hector (Köln), Mats Hummels (Dortmundi Borussia), Shkodran Mustafi (Valencia), Antonio Rudiger (Stuttgart), Sebastian Rudy (Hoffenheim)

Poolkaitsjad: Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen), Ilkay Gündogan (Dortmundi Borussia), Patrick Herrmann (Mönchengladbach), Sami Khedira (Madridi Real), Christoph Kramer (Mönchengladbach), Mesut Özil (Arsenal), Bastian Schweinsteiger (Müncheni Bayern)

Ründajad: Mario Götze (Müncheni Bayern), Max Kruse (Mönchengladbach), Lukas Podolski (Inter), Andre Schurrle (Wolfsburg)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles