Puusta on Hollandis avapäeva järel kolmandal kohal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta.
Ingrid Puusta. Foto: Riina Ramst

Hollandis Medemblikis toimuval EUROSAF meistrite karikasarja kolmandal etapil  on Ingrid Puusta avapäeva kokkuvõttes kõrgel 3. kohal. Karl-Martin Rammo leiab hetkel 13. ja Anna Pohlaku 20. realt.

RS:X naiste purjelaual võistlev Puusta (NYCS) sai regati avapäeval kiirusega 6-9 m/s puhunud tuule oludes väga head 6., 2. ja 7. sõidutulemuse ning hoiab kokkuvõttes suurepärast 3. kohta. «Stardid olid rasked, kuid kiirus tõeliselt hea, võimaldades mul sõita välja ilusad finišikohad. Olen kõigi oma tänaste sõitudega rahul,» võttis Puusta päeva kokku.

Klassis juhib poolatar Zofia Noceti-Klepacka.

Rammo (ROPK/TJK) sai Laser Standard klassi tänastes sõitudes 7. ja 9. resultaadi ning omab praegu 13. asetust. Liidriks on Laseril austraallane Matthew Wearn.

Laser Radialil alustas Pohlak (TJK) 23. ja 20. kohaga ning on platseerunud 20ndaks. Esikohta hoiab Radial klassis belglanna Evi Van Acker.

Laupäevani vältaval regatil võistleb üle 700 sportlase 74 riigist. Tegemist on ühtlasi juunis toimuva ISAF Maailma Karika Weymouth'i etapi kvalifikatsioonivõistlusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles