Margus Hunt ei osalenud teadmata põhjusel Bengalsi esimesel treeningul

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud hooajal segas Margus Hunti jalavigastus
Möödunud hooajal segas Margus Hunti jalavigastus Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalluri Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals pidas esimese hooajaeelse treeningkogunemise, kuid eestlane selles ei osalenud, kirjutab ESPN.

Hunti nähti siiski pisut pärast treeningu algust Paul Browni nimelisel staadionil, kuid trenni ta kaasa ei teinud. ESPNi andmetel pole selge, kas Hunt sel nädalal või üldse järgmise kolme nädala jooksul toimuvatel esialgsetel hooajaeelsetel treeningutel kaasa lööb. Bengalsi kodulehe teatel pole ka neile veel teada, mis Hunti vaevab, kuid seejuures viidatakse võimalusele, et eestlane ei saagi kevadistel treeningutel osaleda.

Lisaks Hundile ei teinud Bengalsi põhimängijatest trenni kaasa kerge vigastusega kimpus olev George Iloka ja Devon Still, kes hoolitseb oma viieaastase vähist paraneva tütre eest. Osalise koormusega osalesid treeningul Marvin Jones, Andre Smith ja Rey Maualuga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles