Saksa politseinikke sõimanud tippjalgpallur viidi kongi kainenema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelson Valdez (vasakul).
Nelson Valdez (vasakul). Foto: SCANPIX

Paraguay koondise ründaja Nelson Haedo Valdez sattus Frankfurdi ööklubi ees sõnelusse korravalvuritega ning toimetati arestimajja peatäit välja magama.

Frankfurti Eintrachti ridadesse kuuluv Valdez ja tema meeskonnakaaslased tähistasid ühes ööklubis 9. kohaga lõppenud Bundesliga hooaega, ent klubist lahkudes soovis politsei neid küsitleda. Klubi ees oli nimelt toimunud suur kaklus, kus mitu inimest sai vigastada ning ühele 41-aastasele mehele tekitati surmavaid kehavigastusi.

Politsei soov jalgpallureid võimalike tunnistajatena üle kuulata ajas Valdezi aga vihale ning ta asus võimuesindajaid sõimama. Viimaks läks ründaja kähmlema ka teda rahustada üritanud meeskonnakaaslastega ning politseinikel ei jäänud muud üle, kui tal käed raudu panna ja mees hommikuni arestimajja kainenema viia. Saksa ajakirjanduse väitel puhus Valdez alkomeetrisse koguni 1,9 promilli suuruse näidu, kuid pääses kõigest hoolimata siiski hommikul vabadusse ja süüdistust talle ei esitatud.

31-aastane Valdes sai lõppenud hooajal Eintrachti esindada vaid kümnes liigakohtumises, sest vigastas sügisel hooaja teises liigamängus rängalt põlvesidemeid ja tervenes alles märtsi keskpaigaks. Varem on Valdez esindanud Bremeni Werderit, Dortmundi Borussiat, Kaasani Rubiini, Valenciat ja Olympiacost. Paraguay koondise eest on tal kirjas 67 mängu ja 12 väravat. Ründaja on kutsutud ka Paraguay koondisesse, mis alustab 13. juunil Copa America finaalturniiri mänguga Argentina vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles