Halb uudis Ronaldole: Benitez ehitab Reali tuleviku hoopis ümber Bale'i

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Cristiano Ronaldo (esiplaanil) peab meeskonna liidri teatepulga Gareth Bale'ile üle andma?
Kas Cristiano Ronaldo (esiplaanil) peab meeskonna liidri teatepulga Gareth Bale'ile üle andma? Foto: SCANPIX

Briti väljaande The Telegraph väitel ehitab Madridi Reali uueks peatreeneriks saav Rafael Benitez meeskonna üles ümber Gareth Bale'i, mitte aga senise liidri Cristiano Ronaldo.

Väljaande väitel on Benitez 25-aastase Bale'i talendi suur austaja ning on Reali presidendile Florentino Perezile juba lubanud, et kaks aastat tagasi maailma suurima üleminekusumma eest Reali toodud waleslane saab uuel hooajal mängida sel positsioonil, mis talle kõige paremini sobib.

Mullu Realiga Hispania karika ja Meistrite liiga võitnud Bale on tänavu pidanud tegutsema paremal äärel ega ole paljudes mängudes õieti palligi saanud, lüües hooaja jooksul kokku enda kohta napid 17 väravat. Benitez tahab aga anda Bale'ile soovitud mänguruumi, pannes ta mängima puhta ründaja selja taha. See tähendaks, et Ronaldo peab nihkuma äärele. Võidetavalt on Benitez valmis 30-aastase Ronaldo koguni müügilehele panema, kui tänavu maailma parimaks jalgpalluriks valitud portugallane ümberkorraldustega ei soostu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles