Killing muudatustest: sõit on paremaks läinud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljapaat läheb EMile vastu järjestuses koosseisus Kaspar Taimsoo (paremal), Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Allar Raja.
Eesti neljapaat läheb EMile vastu järjestuses koosseisus Kaspar Taimsoo (paremal), Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Allar Raja. Foto: Erakogu

Sel nädalavahetusel jagavad sõudjad Poolas Poznanis Euroopa meistrivõistluste medaleid. Eestlaste lootused on eelkõige seotud neljapaadiga, starti asub ka meie kahepaat.

Võrreldes kuu alguses Bledis toimunud MK-etapiga on neljapaadis tehtud väike muudatus. Kui veel aprillis toimunud Horvaatia lahtistel istus eessõudja Kaspar Taimsoo selja taga Tõnu Endrekson ning seejärel tulid Sten-Erik Anderson ja Allar Raja, siis Bledis olid Endrekson ja Anderson kohad ära vahetanud. Nüüd istub Taimsoo selja taga taas Endrekson.

«Endrekson on võimu poolest hea eessõudja toetaja. Alguses tuli natuke ebatäpsusi sisse, kuid nüüdseks on ta kohanenud ja jätkame sellise järjestusega,» sõnas paatkonna juhendaja Matti Killing. «Sõit on paremaks läinud. Lõpliku hinnangu meie seisule annavad vastased.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles