Järjekordne Norra supertalent? 14-aastane poiss loodab Barcelonasse pääseda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Ödegaard (paremal).
Martin Ödegaard (paremal). Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel on komeedina jalgpallimaailma tippu kerkinud Norra imelaps Martin Ödegaard, kes äsja tegi debüüdi Madridi Reali esindusmeeskonna eest, kui vahetas hooaja viimases mängus välja Cristiano Ronaldo.

Nüüd on Norras Ödegaardi kõrvale sirgumas aga uus talent, kellel nimeks Kreshnik Krasniqi. Kui Ödegaard tegi Norra kõrgliigas debüüdi 15 aasta ja 118 päeva vanuselt, siis Krasniqi mängis esmaspäeval Norra esiliigas 14 aasta, viie kuu ja kolme päeva vanusena. Ta tegi Hönefossi võidumängus kaasa neli viimast minutit.

«Väga lõbus, et mind esindusmeeskonda kaasati. See annab mulle enesekindlust juurde. Olen otsustanud, et teen kõiki asju nii hästi kui võimalik,» rääkis Krasniqi Norra meediale. «Minu meeskond on Barcelona. Väike unistus on kunagi seal mängida.»

Ödegaard lõi Norras klubi tasandil läbi ülikiiresti ning juba 15 aasta 253 päeva vanusena debüteeris ta Norra koondises. Möödunud aastal näitas ta oma oskusi ka Eesti koondise vastu mängides. Näis, kas 14-aastasel Krasniqil õnnestub ka see Ödegaardi rekord ületada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles